www.cafastigheter.se

CA och familjen Claessons verksamhet startades 1912 i Kalmar av nuvarande ägares farfar, Claes Johansson. Verksamheten utgjordes då av främst byggnation av bostadsfastigheter. 1947 antogs namnet Claesson & Anderzén då sonen Edvin Claesson övertog rörelsen tillsammans med kompanjonen K-G Anderzén.

www.prospectaforvaltning.se

En lite lokalare hyresvärd. Prospecta förvaltning äger och förvaltar lägenheter och fastigheter med kontors-, industri och butiksytor i Kalmar, Nybro och Trekanten alla med intressanta lägen. Hög service och en lite personligare relation till våra hyresgäster är viktigt för oss

www.hagbloms.se

Våra målerier bedriver i huvudsak invändig och utvändig ny- och ombyggnadsmålning, dekorationsmålning och fönsterunderhåll.
Våra golvföretag erbjuder ett komplett utbud av golv- och mattläggning samt kakel- och klinkersättning.Vi har landsting, kommuner, företag och privata personer som kunder.

www.kalmarbilcentrum.se

Kalmar Bilcentrum är ett fullserviceföretag för Mercedes-Benz person-, transport- och lastbilar samt Kia Personbilar. Du är alltid välkommen in!

      www.levelseven.se

En reklambyrå i Kalmar som brinner för kommunikation där innehåll och design stärker ditt varumärke. LevelSeven gillar kreativa idéer och design som levererar. Med stor passion för både form och funktion hjälper vi på LevelSeven varumärken att utvecklas – och företag att bli framgångsrika. För oss är nyttan med reklam och marknadsföring alltid i centrum.

www.sporrongeriksson.se

En revisionsbyrå där alla räknas. Vi avlastar våra kunder genom att vända det svårbegripliga till möjligheter och bidra till lönsamhet. Vi är ett gäng människor som månar om varandra och om våra kunder. Pålästa, seriösa, trygga, men också med glimten i ögat och nära till skratt. Vi är övertygade om att ett skratt bidrar till ett framgångsrikt företagande.

www.gronastuganikalmar.se

Gröna Stugan är en restaurang som passar alla, i en trivsam atmosfär med välkomponerade rätter på fantastiska råvaror och smakkombinationer. I över 10 år har krögaren Patrik Warme drivit Gröna Stugan tillsammans med sin familj.

www.abacussportswear.com

Abacus Sportswear tillverkar funktionella och smarta kläder för den aktive golfaren. Med hjärtat i golfen kombinerar Abacus® kläder svensk design med kvalitet och funktion. Allt för att ge golfaren frihet att spela utan hinder – oberoende av väder, platser, situationer och krav.